Jordi Martin

henkhulshof fotografie-103

Jordi Martin is al vanaf z’n 5e onafscheidelijk van zijn gitaar en het maken van muziek. Hij staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’. Ook stond hij eerder al op Pinkpop en vloog hij met acts als Dj Bakermat, George McCrae en de Coronas de hele wereld over. Op het Conservatorium van Amsterdam kwam hij erachter dat het schrijven van eigen songs een nieuwe dimensie geeft aan zijn leven als muzikant. Op zijn debuutalbum Times Like These brengt Jordi zijn verhalen en ideeën, die recht uit zijn hart komen, gecombineerd met prachtig en gevarieerd gitaarwerk. Zijn muziek valt het best te omschrijven als Americana-Pop. Bekende invloeden zijn Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd. Zijn eerste album werd begin 2016 gereleased in een bomvol Merleyn in Nijmegen en is te beluisteren via Spotify en Itunes.`

Jordi Martin bracht eind 2016 zijn nieuwe single ‘So Small’ uit. De jonge muzikant werkte voor deze productie samen met percussionist Jeroen de Rijk (o.a Micheal Jackson). De mastering is verzorgd door Peter Brussee (o.a Jan Akkerman, Amsterdam Klezmer Band en Herman Brood)

Naast het spelen van zijn eigen werk maakt Jordi Repkes graag muzikale uitstapjes.  Zo is hij in 2017 en 2018 over heel de wereld te zien als gitarist tijdens de shows van DJ Sam Feldt.